ONZE FACILITEITEN

EHBO

Op ons festival staat veiligheid voorop, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er professionele EHBO-teams paraat staan om onmiddellijke hulp te bieden in geval van verwondingen of overmatig alcoholgebruik. Jouw welzijn is onze prioriteit, en onze ervaren EHBO-medewerkers zijn uitgerust met de nodige vaardigheden en middelen om snel en effectief te handelen.

Of je nu per ongeluk struikelt in de menigte of jezelf niet helemaal goed voelt na een gezellige tijd met vrienden, onze EHBO-post staat klaar om je te helpen. Ze zijn herkenbaar aan duidelijke borden en hesjes. Aarzel niet om hen aan te spreken als je hulp nodig hebt; ze zijn hier om te ondersteunen en te zorgen dat je snel weer kunt genieten van het festival. Onthoud dat jouw veiligheid belangrijk voor ons is, en we willen dat je een zorgeloze en fijne festivalervaring hebt.

FOOD TRUCKS

Bij ons geweldige feest draait het niet alleen om fantastische muziek en opwindende sfeer, maar ook om heerlijk eten! We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat er diverse foodtrucks aanwezig zullen zijn om jouw culinaire ervaring compleet te maken. Verwen je smaakpapillen met een breed scala aan lekkernijen, waaronder sappige visgerechten, smaakvolle burgers en verrukkelijke lahmacun.

Of je nu zin hebt in een hartige snack tussen de dansjes door of een stevige maaltijd om je energie op peil te houden, onze foodtrucks bieden voor elk wat wils. Geniet van de geurige aroma’s en proef de verscheidenheid aan smaken terwijl je de diverse eetkraampjes verkent. We geloven dat goed eten essentieel is voor een geslaagd feest, en daarom hebben we gezorgd voor een smaakvolle toevoeging aan jouw festivalervaring. Laat het feest niet alleen een festijn voor je oren zijn, maar ook voor je smaakpapillen!